ThomasBoek mei 2020: ‘t Hooge Nest

ThomasBoek Online is terug. Op 4 mei praten programmamaker Janneke van der Veer en predikant Evert Jan de Wijer over over ‘T Hooge Nest van Roxane van Iperen. Een aangrijpend verhaal over moed en verraad in meedogenloze tijden.

‘t Hooge Nest

De in ‘t Hooge Nest ondergedoken Joodse zussen maken van deze villa in ‘t Gooi een van de grootste onderduikadressen in Nederland. Vlak voor het einde van de oorlog wordt het Nest verraden en belanden de zussen met hun familie met het transport in Auschwitz.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de livestream! Op deze pagina lees je meer informatie over ThomasBoek Online

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Leave a Reply