In een nieuwe aflevering van ‘Op verhaal in De Thomas’ praten we met Joost Baars!

In de tweede aflevering van ‘Op verhaal in De Thomas’ praat programmamaker Janneke van der Veer met Joost Baars. Waar haalt deze dichter kracht of misschien wel inspiratie uit in deze crisis tijd? Volgende week donderdag 7 mei om 19:00 uur online op dethomas.nl en op onze Facebookpagina!

Joost Baars is dichter, essayist, redacteur en boekenverkoper. In 2018 won hij de VSB poëzieprijs voor zijn bundel Binnenplaats. Welk verhaal geeft hem hoop, nu we midden in de corona-crisis zitten? 

Vanaf volgende week donderdag te zien! Bekijk intussen hier alvast de laatste aflevering van Op verhaal komen in de Thomas met Evert Jan de Wijer:

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma-aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Leave a Reply