Actie Kerkbalans 2022: welke betekenis heeft de kerk?

Om de kerk open te houden, vragen we al onze gemeenteleden om een donatie te doen. Dit doen we tijdens de Actie Kerkbalans 2022.
Lees meer

ThomasTour: luister naar de verhalen in en rond ons huis

De Thomas biedt de audiotour 'ThomasTour'. U luistert via de eigen smartphone naar de verhalen van dit huis om op verhaal te komen.
Lees meer
De thomaskerk kerkzaal

Zondagsdienst ook in de kerk

De Thomaskerk is ruimhartig voor wie onze kerkdiensten en andere activiteiten wil bezoeken. Veilig, op afstand, maar wel live. Ook blijven we online kerkdiensten...
Lees meer

In gesprek met… Op Internationale Vrouwendag

De Thomas en de Jonge Theoloog des Vaderlands gaan in gesprek met aansprekende gasten over de M/V verdeling op Internationale Vrouwendag 2022.
Lees meer

Dominee & Dominee

Dominee Evert Jan de Wijer en dominee Ruben van Zwieten ontmoeten elkaar en gaan in gesprek over de actualiteit. In ons huis om op...
Lees meer

ThomasFilm ‘Druk’

De Thomas vertoont op vrijdag 28 januari 2022 de film Druk. Een film over vrijheid, verantwoordelijkheid en vriendschap. Koop nu je kaartje!
Lees meer

Kerstgroet 2021

Deze Kerst houden we moed, omdat er wachten op het kleine. In tegenstelling tot het grote vieren dat we gewoon waren, houden we kerst...
Lees meer

Gevraagd: Vrijwillige Host / organisator

De Thomas in Amsterdam-Zuid aan de Zuidas biedt vrijwilligerswerk in haar programma rond zingeving en cultuur. Lees verder en reageer!
Lees meer

Vacature: bestuurder

De Thomas in Amsterdam-Zuid bij de Zuidas, zoekt een vrijwillige bestuurder bij de uitvoering van haar programma cultuur en zingeving. Reageer!
Lees meer

Dominee bij Zuidas Today: te gast bij wekelijkse talkshow

Op 2 december 2021 vertelde dominee Evert Jan de Wijer over advent: het kleine tegenover het grote en het cynische tegenover het zachte. Kijk...
Lees meer

Eerste ThomasBoek 2022: Kruispunt

Het eerste ThomasBoek van 2022 is het boek Kruispunt van Jonathan Franzen. Volgens de Volkskrant 'boek van het jaar 2021!' Bespreking: 10 februari 2022.
Lees meer