Een onverwachte parel aan de Zuidas

Wil jij een unieke twist aan jouw evenement geven? Organiseer het in de De Thomas, met de kerkzaal als hoogtepunt uit de Nederlandse kerkarchitectuur. De zaal heeft een goede akoestiek en is ideaal voor bijvoorbeeld huwelijken, concerten,  congressen en andere grote bijeenkomsten met cultureel of sociaal-maatschappelijk karakter.

De Thomas beschikt ook over een intiem theater, dat zich uitstekend leent voor activiteiten zoals voorstellingen en lezingen. Voor vergaderingen of kleine bijeenkomsten kun je terecht in een van de kleinere zalen. Een mooie plek als evenementenlocatie of vergaderruimte op de Zuidas. 

Kerkzaal

Een onverwachte parel aan de Zuidas, zo wordt de kerkzaal van De Thomas ook wel omschreven. Het functionalistische ontwerp van Karel Sijmons imponeert, met zijn golvend plafond, betonnen muren en onnavolgbare niveauverschillen. Ideaal voor een concert, diploma-uitreiking, congres of huwelijk. Capaciteit: maximaal 340 personen.

Theater

Een intiem theater midden in Amsterdam Zuid, te huur voor bijvoorbeeld lezingen, studiebijeenkomsten, concerten, schooluitvoeringen, try-outs, lezingen en boekpresentaties. Het theater heeft een capaciteit van maximaal 120 mensen. De oude bioscoopstoelen zorgen voor een retro-sfeer. Licht, geluid en projectie aanwezig.

Centrale vergaderlocatie

Vergaderen vlakbij de Zuidas, maar toch even helemaal weg van je eigen kantooromgeving. Het kan in De Thomas.

1-340 mensen

Van kleine vergaderzaaltjes tot de imponerende kerkzaal: voor zowel grote als kleine gezelschappen biedt De Thomas een geschikte locatie.

Bijzonder gebouw

Wist je dat de Thomaskerk een gemeentelijk monument is? Het functionalistische ontwerp is een architectonisch hoogtepunt.

Audiovisuele voorzieningen

In de ruimtes van De Thomas zijn diverse audiovisuele voorzieningen aanwezig. Beeldregistratie, streaming, beamer, projectieschermen, geluidsboxen en de juiste kabels: het staat voor je klaar.

Naast station Amsterdam Zuid

In slechts vijf minuten lopen ben je van Amsterdam Zuid bij de Thomaskerk. Ideaal als je gasten met de trein of metro (noord-zuidlijn) komen!

Unieke kerkzaal

De kerkzaal van de Thomaskerk behoort tot de belangrijkste 100 kerkinterieurs van Nederland. En de mooiste van na de oorlog.

Meer informatie

Wil je voor een bijeenkomst een van de ruimtes van de Thomaskerk huren? Vraag via onderstaande knop meer informatie op, en geef aan voor welke gelegenheid je gebruik wilt maken van onze diensten en hoeveel personen je verwacht. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via: verhuur@dethomas.nl

 

 

Architectuur van Karel Sijmons geïnspireerd op de kapel Notre Dame du Haut

Een monumentale kerk

  • De Thomas voegt aandacht en zorgvuldigheid toe aan de snelle wereld van de Zuidas

    Quirine van Asperen - De Boer