Over de Thomas

De Thomas is altijd al een plek geweest van verdieping, reflectie en spiritualiteit. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot de oude Bijbelverhalen en de reflectie van vandaag. Cultuur, muziek en verdieping zijn daarin altijd de kracht van de Thomaskerk geweest.

Met het programma ‘De Thomas. Een huis om op verhaal te komen’ ontwikkelt de Thomaskerkgemeente een aanbod dat is afgestemd op de behoeftes van de samenleving en de directe omgeving. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid en op de Zuidas die een plek zoekt voor bezinning.

In De Thomas krijgen alle vormen van verdieping een plaats, variërend van maatschappelijk debat, muziek, literatuur tot de wekelijkse zondagse eredienst. Met De Thomas staat er een aantrekkelijk programma-aanbod, waarin inspiratie, bezinning, ontmoeting en stilte een plek krijgen. Daarmee is De Thomas een huis om op verhaal te komen.

De Thomas is een gemeenschap van actieve leden en betrokkenen. De Thomas kent een brede organisatie van vrijwilligers met een bestuur en uitvoerende commissies.

Vacatures

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Ben je geïnteresseerd in een (vrijwillige) rol binnen De Thomas? Je kunt je altijd een bericht (liefst met CV) sturen aan info@dethomas.nl. Dank je wel! 

Organisatie

De Thomas is een gemeenschap van actieve leden en betrokkenen. De Thomas kent een brede organisatie van vrijwilligers met een bestuur en uitvoerende commissies.

 

PREDIKANT

Vacature

 

BESTUUR

Roeleke Vunderink (voorzitter) / voorzitter@dethomas.nl

Leo Endedijk

Margriet Dijcker

Leontien Sauerwein

Corine Waaning (diaconie)

Pauline Hagemeijer

 

PROGRAMMERING

Boudewijn Cnossen / boudewijn@dethomas.nl

Thomas Berghuis / thomas@dethomas.nl

 

WIJKGEMEENTE

Predikant (vacature)

Harmen Trimp (organist)

Nel Hagemeijer (zondagse diensten)

Jannie Verhage (contactgroep pastoraat)

 

COMMUNICATIE

Anouk Zwaan / anouk@dethomas.nl

 

BEDRIJFSVOERING EN FACILITAIR

Boudewijn Cnossen

Mira Roodenburg

Jaap Ros