ONLINE | ThomasBoek: ‘t Hooge Nest

Home events ONLINE | ThomasBoek: ‘t Hooge Nest

ONLINE | ThomasBoek: ‘t Hooge Nest

De Thomas is een huis om op verhaal te komen. In deze uitzonderlijke tijd is dat huis niet fysiek open, maar zetten we online onze deuren open. Zo blijven we in gesprek over de urgente en belangrijke thema’s in maatschappij en cultuur. Op 4 mei bespraken we tijdens een livestream op Facebook ‘t Hooge Nest van Roxane van Iperen.


ThomasBoek Online: ‘t Hooge Nest – Roxane van Iperen

De in ‘t Hooge Nest ondergedoken Joodse zussen maken van deze villa in ‘t Gooi een van de grootste onderduikadressen in Nederland. Vlak voor het einde van de oorlog wordt het Nest verraden en belanden de zussen met hun familie met het transport in Auschwitz.

Bekijk de livestream waarin we praten over dit aangrijpende verhaal over moed en verraad. Over menselijkheid in meedogenloze tijden.

 

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Datum

04 mei 2020
Verlopen!

Tijd

20:30 - 21:30

Leave a Reply