Een nieuwe ThomasBoek livestream over Klont van Maxim Februari!

Wees op 28 mei om 20:00 uur welkom bij de livestream op Facebook,  programmamaker Janneke van der Veer en Evert Jan de Weijer gaan dan in gesprek over het boek Klont van Maxim Februari. In deze roman maakte hij de onzichtbare macht van de systemen die wij bedenken tot aanwezigheid. 

ThomasBoek Online: Klont

Maxim Februari heeft zich toegelegd op het thema ‘mens & machine’, in het bijzonder de digitale ontwikkelingen en de riskante implicaties daarvan voor het menselijk leven. 

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de livestream! Op deze pagina lees je meer informatie over ThomasBoek Online

 

 

 

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Leave a Reply