ThomasBoek Online: Klont

Home events ThomasBoek Online: Klont

ThomasBoek Online: Klont

ThomasBoek Online: Klont van Maxim Februari

Uitnodiging: ‘Klont’ van Maxim Februari bij ThomasBoek. Doe mee aan de bespreking: reageer voor donderdag 12 november met jouw inzichten, vragen over het thema in dit boek: De grootste vraag van de huidige tijd is hoe de mens greep houdt op zijn leefwereld. Leren we de wereld en de mens beter begrijpen door de vooruitgang? Of zorgt het menselijk tekort ervoor dat we juist alle controle verliezen?

In tijden van Corona, en eigenlijk altijd, staat lezen bovenaan de lijst van ontspanningsmogelijkheden. Wij lezen ‘Klont’ van Maxim Februari, een boek dat gaat over ons leven in deze digitale tijd. Hoe houden we grip? Ds. Evert Jan De Wijer nodigt je uit, jouw idee over dit thema te delen. Mail het naar predikant@dethomas.nl

https://webwinkel.uitgeverijprometheus.nl/book/maxim-februari

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Datum

12 nov 2020
Verlopen!

Leave a Reply