Afgelast | ThomasBoek: Klont

Categorie

Datum

28 mei 2020

Tijd

20:00 - 21:00

Afgelast | ThomasBoek: Klont

Afgelast| ThomasBoek: Klont (Maxim Februari)

Foto via: NRC Handelsblad

Door persoonlijke omstandigheden is dit programma helaas afgelast.


ThomasBoek Online: Klont van Maxim Februari

Maxim Februari heeft zich toegelegd op het thema ‘mens & machine’, in het bijzonder de digitale ontwikkelingen en de riskante implicaties daarvan voor het menselijk leven. In zijn roman Klont (2017) maakte hij de onzichtbare macht van de systemen die wij bedenken tot aanwezigheid.

“‘Februari’s mooie stijl, de krachtige beelden, de heldere psychologie van de personages ook, maken dat Klont in zijn geheel een goed voorbeeld is van wat erin beweerd wordt: dat alleen menselijke intelligentie, liefde en verbeelding een medicijn kunnen zijn tegen de doorgedraaide kunstmatige intelligentie.” (Trouw)

Bekijk op 28 mei om 20.00 de livestream op Facebook. Na afloop verschijnt de aflevering van ThomasBoek ook op deze webpagina en op ons YouTube-kanaal.

Op 4 mei bespraken we ‘t Hooge Nest van Roxane van Iperen. Kijk deze aflevering van ThomasBoek alvast terug:

 

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Leave a Reply