Op deze pagina bekijk je alle online events terug

De Thomas is een huis om op verhaal te komen. In deze uitzonderlijke tijd is dat huis niet fysiek open, maar zetten we online onze deuren open. Daarom maken we verschillende series waarin we met elkaar in gesprek gaan over thema’s die ons raken. 

Online events van De Thomas

Op de Online events pagina van De Thomas vind je alle online series terug die de afgelopen weken online zijn gekomen. Zoals Op Verhaal in De Thomas, een serie waarin we met gasten zoals Joost Baars en Désanne van Brederode in gesprek gaan over wat de huidige crisis met ons doet. Of ThomasBoek Online, waarbij we tijdens een livestream in gesprek gaan over thema’s uit verschillende boeken. 

Benieuwd naar meer? Klik hier voor alle online events!

 

 

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Leave a Reply