ONLINE | Op verhaal in De Thomas #2: Joost Baars

Home events ONLINE | Op verhaal in De Thomas #2: Joost Baars

ONLINE | Op verhaal in De Thomas #2: Joost Baars

De Thomas is een huis om op verhaal te komen. In deze uitzonderlijke tijd is dat huis niet fysiek open, maar zetten we online onze deuren open. In de online serie ‘Op verhaal in De Thomas’ vragen we elkaar wat de crisis met ons doet, en wat ons in deze omstandigheden inspireert.

In gesprek met Joost Baars

In de tweede aflevering praat programmamaker Janneke van der Veer met Joost Baars. Joost is dichter, essayist, redacteur en boekenverkoper. In 2018 won hij de VSB poëzieprijs voor zijn bundel Binnenplaats.

Welk verhaal geeft hem hoop, nu we midden in de corona-crisis zitten? Waar haalt Joost kracht of misschien wel inspiratie uit? We bespreken onder andere het gedicht As Kingfishers Catch Fire, waar Joost zijn eigen vertaling van zal voordragen.

 

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Datum

07 mei 2020
Verlopen!

Tijd

19:00 - 20:00

Leave a Reply