ONLINE | Op Verhaal in De Thomas #3: Désanne van Brederode

Home events ONLINE | Op Verhaal in De Thomas #3: Désanne van Brederode
201901116001

ONLINE | Op Verhaal in De Thomas #3: Désanne van Brederode

Foto via: Het Friesch Dagblad

De Thomas is een huis om op verhaal te komen. In deze uitzonderlijke tijd is dat huis niet fysiek open, maar zetten we online onze deuren open. In de online serie ‘Op verhaal in De Thomas’ vragen we elkaar wat de crisis met ons doet, en wat ons in deze omstandigheden inspireert.

In gesprek met Désanne van Brederode

Onze gast in de derde aflevering van Op Verhaal in de Thomas is schrijfster en filosofe Désanne van Brederode. In 1994 debuteerde ze met Ave verum corpus (Gegroet waarlijk lichaam), waarna zij meerdere romans uitbracht zoals Hart in Hart (2011) en Wonderlamp (2019). In 2018 maakte ze haar poëziedebuut met Verzonnen Grond. Ook schreef ze verschillende columns en publiceerde onder meer in De Groene Amsterdammer. Als bestuurslid van Het Syrisch Comité pleit Désanne ervoor om Syriërs actiever te steunen.

Welk verhaal geeft Désanne hoop, nu we midden in de corona-crisis zitten? Waar haalt zij kracht of misschien wel inspiratie uit? Donderdag 14 mei te zien in een nieuwe aflevering van Op Verhaal in De Thomas! Vanaf 19:00 uur online op deze pagina, op Facebook en YouTube!

De Thomas
Op een unieke locatie aan de rand van de Zuidas bevindt zich De Thomas, een huis om op verhaal te komen. Pauzeer tijdens je werkdag met een lunchconcert in de kerkzaal of praat op zaterdagavond mee over de actualiteit in het theater. De Thomas is voor iedereen in Amsterdam Zuid een plek voor ontmoeting en verdieping.

Bekijk ons diverse programma aanbod dat cultuur en zingeving in Amsterdam samenbrengt. De Thomas is ook te huur als vergaderruimte of evenementenlocatie op de Zuidas, met haar unieke theater. Klik hier voor meer informatie over verhuur.

Datum

14 mei 2020
Verlopen!

Tijd

07:00 - 20:00

Leave a Reply