Ook in 2023 klinkt er muziek in De Thomas!

Ook in 2023 zijn er weer gratis lunchconcerten te bezoeken in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. 

Het nieuwe seizoen wordt geopend door Trio Panache op 3 januari. Trio Panache is een jong professioneel piano trio bestaande uit Marte Gerritsma (piano), Elisabeth Schijns (cello) en Sabine van Lier (viool). De drie leerden elkaar kennen tijdens hun conservatoriumtijd in Utrecht. Het trio is van alle markten thuis van klassiek tot romantiek, van Piazzolla tot Vivaldi.

Twee weken later, op 17 januari, zijn Camille Schneegans (fluit) en Carlos Marin Rayo (piano) te gast. Camille en Carlos treden regelmatig op als duo na elkaar te hebben ontmoet tijdens hun masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Hun repertoire strekt zich uit over vier eeuwen en ze willen hun muziek graag zoveel mogelijk delen met het publiek.

U bent van harte welkom om binnen te komen lopen en te genieten van een van onze lunchconcerten. Reserveren is niet nodig. Bekijk het actuele programma van de lunchconcerten hier.

Na afloop van de lunchconcerten is het Troostcafé geopend, voor ieder die te maken heeft (gehad) met verlies.