ThomasTroostcafé

ThomasTroostcafé

Het Troostcafé biedt een huis om op verhaal te komen voor iedereen die leeft met een verlies, of voor wie om welke reden dan ook behoefte heeft aan een moment van stilte en bezinning. We richten ons in het bijzonder op rouw na verlies; dat kan verlies van een dierbare zijn, of verlies van andere zaken zoals gezondheid, werk of geboortegrond.

Je vindt het Troostcafé in De Thomas, aan de rand van de Zuidas.

Het Troostcafé is om de week op dinsdag open van 13.00 tot 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom om binnen te komen lopen. Je kunt zomaar even zitten en genieten van de rustige sfeer. Je kunt lezen in een van de boeken die troosten en in onze dichtbundels of kunstboeken. Ook ligt er documentatie over steun bij verlies. Je kunt een kaarsje branden of een boodschap in onze Troostwand achterlaten. En je kunt anderen ontmoeten. We hebben af en toe ook een lezing met een muziekoptreden.

Meer weten over het Troostcafé? Kijk hier: www.troostcafe.nl

 

Gratis lunchconcert

De Thomas organiseert tweewekelijks op dinsdag een lunchconcert: klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Het Troostcafé is direct na deze lunchconcerten open. De concerten zijn gratis te bezoeken, en zijn van 12.30 tot 13.00 uur. Direct daarna verwelkomen we je graag in ons Troostcafé.

De koffie, thee en onze gastvrouwen staan klaar! Wil je vooraf contact met de organisatie? Stuur een bericht aan info@troostcafe.nl. Sommige bezoekers willen graag vooraf een afspraak maken met ons. Dat kan ook; stuur ons gerust een mailtje. 

 

Hieronder vind je de actuele agenda

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Foto stiltekapel: Jasja Johanna