Troostcafé met muziek

Home events Troostcafé met muziek

Troostcafé met muziek

Verhaal met Muziek in Thomas Troostcafé

Wekelijks op woensdagmiddag is het Thomas Troostcafé. Eens in de paar weken wordt een optreden georganiseerd, zoals op woensdag 22 juni.
Er is een interview met drie weduwen over verlies en troost; mede omdat 23 juni de internationale Dag van Weduwen is. Pianiste Nadezda Filippova speelt een aantal klassieke stukken en de weduwen dragen elk een gedicht voor.

Je bent van harte welkom om dit optreden bij te wonen. Het optreden duurt van 16.30 tot ongeveer 17.15 uur. De toegang is gratis. Graag aanmelden via: troostcafe@dethomas.nl

Welkom op woensdag
Het Thomas Troostcafé biedt wekelijks een huis om op verhaal te komen voor iedereen die leeft met een verlies, of voor wie om welke reden dan ook behoefte heeft aan een moment van stilte en bezinning. Je kunt elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur in het Thomas Troostcafé binnenlopen. Om 15.15 uur kun je deelnemen aan een groepsgesprek, hiervoor is aanmelden niet nodig. Je kunt een kaarsje branden of lezen in een van onze troostboeken. Ook ligt er documentatie over steun bij verlies.

Kijk ook op deze pagina over het Troostcafé.

Wij nemen de coronamaatregelen in acht. Bij klachten: kom niet. Dank je wel.

Datum

22 jun 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 18:00

Labels

Homepagina,
Uitgelicht,
Uitgelicht
Categorie