ThomasTroostcafé

Home events ThomasTroostcafé
ThomasTroostcafé Welkom bij het ThomasTroostcafé

ThomasTroostcafé

Het Thomas Troostcafé biedt een plek in Amsterdam-Zuid voor iedereen die troost bij rouw en verlies zoekt; en voor iedereen die even op verhaal wil komen of die om welke reden dan ook behoefte heeft aan een moment van stilte en bezinning.
We richten ons in het bijzonder op mensen die steun bij verlies zoeken; dat kan verlies van een dierbare zijn, of verlies van andere zaken zoals gezondheid, werk of  geboortegrond.
Maar het Thomas Troostcafé is er ook voor hen die om wat voor andere reden dan ook op adem willen komen en een moment van rust en bezinning zoeken.
U vindt het Thomas Troostcafé in De Thomas, aan de rand van de Zuidas.

U kunt op woensdag 26 mei 2021 tussen 12.30 en 15.30 uur binnenlopen en u kunt zo kort of zo lang blijven als u wilt. Vanaf 2 juni 2021 verschuiven we naar 15-18 uur. U kunt zomaar even zitten en genieten van de rustige sfeer. U kunt lezen in een van de boeken die troosten of in onze mooie kunstboeken. Ook ligt er documentatie over steun bij verlies. We hebben een Troostboom en u kunt een kaarsje branden. Met hulp van een van de coachingkaarten kunt u uzelf een vraag voorleggen en u kunt anderen ontmoeten. Ook hebben we af en toe een muziekoptreden of een lezing.

De koffie, thee en onze gastvrouwen staan klaar. Wilt u vooraf contact met de organisatie? Stuur een bericht aan  troostcafé@dethomas.nl. Sommige bezoekers willen graag vooraf een afspraak maken met ons. Dat kan ook; stuur ons gerust een mailtje. Dan maken we u op woensdagmiddag wegwijs in De Thomas.

Welkom in De Thomas – huis om op verhaal te komen
Prinses Irenestraat 36,  Amsterdam

Datum

04 nov 2020
Verlopen!

Tijd

12:30 - 15:30

Labels

Homepagina

Leave a Reply