ThomasTroostcafé: wekelijks welkom

Welkom in De Thomas voor het wekelijks Troostcafé.

Wist u dat wekelijks op woensdagmiddag het Thomas Troostcafé wordt georganiseerd? Het Thomas Troostcafé is een fijne, troostrijke plek om binnen te lopen voor wie in de rouw is, die leeft met een verlies. De Thomas is gesitueerd aan de Zuidas in Amsterdam-zuid.

Wanneer je iets of iemand verliest die belangrijk voor ze is, verandert gevoelsmatig alles in het leven. Het Thomas Troostcafé is er voor iedereen die een verlies meemaakt en die even op verhaal wil komen. Blijf zolang of zo kort als u wilt.

Er is geen vast programma. Een ieder kan op adem komen op eigen wijze; door te lezen in boeken over rouw of boeken die troosten, door een kaarsje te branden, door te ontdekken waar je steun bij rouw kunt halen. Door zomaar even te zitten en om zich heen te kijken. Of door een luisterend oor te treffen.

Elke woensdag open inloop in De Thomas, Irenestraat 36, Amsterdam. De koffie, thee en onze gastvrouwen staan klaar. Ook is ds. Evert Jan de Wijer aanwezig, als u een gesprek wenst met de dominee. Check de agenda voor de actuele openingstijden

Wij volgen de Coronarichtlijnen van de overheid. Dat betekent dat we u ook vragen, thuis te blijven als u verkoudheidsklachten hebt.