Nieuwe website de Thomaskerk

De nieuwe website van De Thomas is live! Bekijk hem via www.dethomas.nl. Deze website komt in plaats van de websites www.thomaskerk.nl en www.thomasopen.nl. Wel zo praktisch om één website te hebben waar alle informatie over De Thomas verzameld is: van erediensten tot lunchconcerten, van nieuwsberichten tot informatie over de architectuur van de Thomaskerk. 

De website van De Thomas is van alle moderne gemakken voorzien. Beeld komt goed tot zijn recht, programmatickets kunt u online aanschaffen en – in deze tijd heel belangrijk! – kerkdiensten zijn live te bekijken. Bovendien sluit de stijl van de website aan bij de nieuwe huisstijl, in zowel vorm als in kleur. 

De website staat online, maar is tegelijk nog aan verandering onderhevig. We gaan nu een pilot-fase in, waarbij we testen of alles naar behoren werkt. Het kan gebeuren dat er nog wat hapert, ontbreekt of toch anders ingevuld moet worden. Valt u iets op of mist u iets van de vorige website? Mail dan naar janneke@dethomas.nl, dan gaan we graag aan de slag met uw feedback.