Rondom Rouw / FLAMENCO Luna Zegers

Home events Rondom Rouw / FLAMENCO Luna Zegers

Rondom Rouw / FLAMENCO Luna Zegers

Op de laatste dag van Rondom Rouw willen we ons laten raken door veerkracht.

Vanaf 20:00 uur nodigen we je uit voor een bijzonder avondprogramma met de flamencozangeres Luna Zegers. Zij is (tot nu toe) de enige niet-Spaanse die de opleiding Flamencozang afrondde aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. Ze schrijft haar eigen muziek, wat heel bijzonder is in de flamencowereld, en zingt en spreekt over thema’s als verlies, veerkracht, levenslust en inspiratie. Ze koppelt flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een uniek geluid en een onvergetelijke en indrukwekkende voorstelling.

Luna verloor haar ouders en zus, waarna ze als jonge vrouw alleen achter bleef. Ze deelt haar verhaal en de veerkracht die ze vond in de Spaanse flamencozang. Haar reis van verdriet naar hernieuwde levenslust is te horen in haar muziek en woorden. Een inspirerende avond over veerkracht na verlies.

Borrel en ontmoeting na afloop van het concert.

Praktische Informatie

De zaal gaat open om 19:30 en het concert start om 20:00. Kaarten (15 euro, inclusief drankje) via de knop hieronder.

Op 1, 2, en 3 november organiseren het Troostcafé en de Thomas Rondom Rouw: een driedaagse over verlies, herdenken, veerkracht. Een divers programma waarin we verlies en rouw uit de schaduw halen en van verschillende kanten belichten; met verhalen, muziek, rituelen en meer. Kijk voor meer informatie op troostcafe.nl/rondomrouw

Datum

03 nov 2023
Verlopen!

Tijd

20:00