Concertgebouw Chamber Orchestra Benefiet

Home events Concertgebouw Chamber Orchestra Benefiet
Foto: Peter Tollenaar

Concertgebouw Chamber Orchestra Benefiet

UPDATE: De geplande tournee van het Concertgebouw Kamerorkest naar Turkije kan geen doorgang vinden. In plaats van de try-out geeft het Concertgebouw Kamerorkest een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.
Koop een ticket en steun de slachtoffers. We bieden drie tickets aan: € 45,00, € 30,00 en € 15,00, maak zelf de keuze wat u bij kan en wil dragen. 

Het Concertgebouw Chamber Orchestra is een ensemble dat is samengesteld uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest te Amsterdam. 

Programma:
Voordracht door Zola Can
W.A. Mozart – Divertimento in Bes, KV 137
P.I. Tchaikovsky – Souvenir de Florence, Op. 70 arr. Michael Waterman

Over Zola
De aardbeving in Turkije en Syrië heeft Samandağ (Hatay), de geboortestad van Zola’s vader, hard getroffen. Samen met haar vader reisde Zola in de week van de aardbeving naar het rampgebied om haar familie te steunen.
Met een achtergrond in politicologie en Midden-Oostenstudies (met een specialisatie in de sociale en politieke ontwikkelingen in Turkije) heeft Zola aan uiteenlopende projecten gewerkt op het snijvlak van de journalistiek en de culturele wereld. Momenteel werkt ze bij het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten waar ze o.a. coördinator is van de Brusseprijs 2023 (prijs voor het beste journalistieke boek van het jaar).

Datum

25 feb 2023
Verlopen!

Tijd

20:00