BijbelBorrel / BRIEF AAN TITUS

Home events BijbelBorrel / BRIEF AAN TITUS

BijbelBorrel / BRIEF AAN TITUS

In de maand oktober vervolgen we de BijbelBorrels, maar dan over de brief van Paulus aan Titus. De brief aan Titus is geen brief voor wie deze wereld anders wil: vrouwen dienen hun mannen gehoorzaam te zijn. Tot slaaf gemaakten hebben zich te voegen in hun lot en de overheid moet in alles gehoorzaamd worden. Wat ooit zo hoopvol in Jezus Messias begon, lijkt hier wel uitgedoofd en gereduceerd tot kleinburgerlijk moralisme. 

In de BijbelBorrels gaan wij de gangen van de brief na: klopt dit beeld wel?  Of smeulen hier toch nog de resten van hoop en verlangen naar een betere wereld terwijl de werkelijkheid daar helemaal niet op lijkt? Wordt hier mogelijk niet geoefend in geduld totdat alles anders zal worden?

De BijbelBorrels vinden plaats op 11, 18 en 25 oktober van 17:00 tot 18:00 onder het genot van een goed glas wijn of jus d’orange en een hapje. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via een berichtje naar predikant@dethomas.nl

Op donderdag 9 november gaan we in een speciale ThomasTalk in het Thomastheater met een bijzondere gast in gesprek over de onderliggende thema ‘s uit de brief. Meer informatie over deze avond volgt!

Datum

11 okt 2023
Verlopen!

Tijd

17:00 - 18:00