Kwartiermaker aangesteld: San Jonker

Nieuwe kwartiermaker: San Jonker

De inhoudelijke leiding van de programmering is in handen van Evert Jan de Wijer, predikant van de Thomaskerk. Per 1 september 2021 is San Jonker als kwartiermaker aangesteld. Zij draagt samen met de predikant zorg voor de organisatie, communicatie en bedrijfsvoering.

San Jonker (48) heeft een brede ervaring als zakelijk leider, organisator, fondsenwerver en programmamanager bij tal van culturele instellingen zoals theatergezelschappen en musea. Ingezet om organisaties te ondersteunen in groei- en ontwikkelprocessen. Met de aanstelling van San Jonker wordt de komende twee jaar een belangrijke impuls gegeven aan de organisatie en realisatie van de programma’s.  San is zeer regelmatig in ons huis te vinden. Ook is zij bereikbaar via e-mail.

In De Thomas op de Amsterdamse Zuidas worden actuele thema’s en onderwerpen in een nieuw licht gezet vanuit oude bronnen, het Bijbelse verhaal. We zetten de deuren open voor ieder die behoefte heeft aan zingeving, een breder perspectief, stilte en bezinning, verbeelding, theater, een goed gesprek, muziek en literatuur. De Thomas, een huis om op verhaal te komen.