Troostwandeling

Home events Troostwandeling

Troostwandeling

Op dinsdag 18 april, 13.00-15.00 uur, organiseert het Troostcafé een wandeling voor iedereen die leeft met een verlies: de Troostcafé Lentewandeling. We vertrekken vanuit De Thomas, en verzamelen daar in de foyer.

Vandaar wandelen we naar het mooie Beatrixpark en stoppen bij enkele markante punten die ons kunnen inspireren. Zo bezoeken we het bijzondere beeld ‘Your life is calling’ van kunstenaars Paul Pieck en Benno Réwinkel (1998). We lopen door de Artsenijhof, met alle bijzondere kruiden en planten. Ook doen we de vaste plantentuin aan waar karakteristieke wereldbollen staan opgesteld.

Na afloop zitten we nog even bij elkaar in De Thomas voor koffie en thee. De wandeling zelf duurt ongeveer een uur. Signe en Jacqueline zullen de wandeling begeleiden.
Alleen bij echt slecht weer gaan we niet naar buiten, maar blijven we binnen in De Thomas.

Het Troostcafé is er voor iedereen die leeft met een verlies. Dat kan verlies van een dierbare zijn, maar ook van gezondheid of van een land bijvoorbeeld. Tijdens de wandeling staan we af en toe stil bij dat verlies. Dat kan ook in gedachten of terloops zijn, niets hoeft.

Aanmelden is niet nodig, maar mag wel: info@troostcafe.nl Ook met vragen, kun je ons op dit mailadres mailen.

Datum

18 apr 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:00