ThomasFilm: Cherry Blossoms

Home events ThomasFilm: Cherry Blossoms

ThomasFilm: Cherry Blossoms

Hoe ga je om met rouw en de dood? In samenwerking met het Thomas Troostcafé draait ThomasFilm op donderdag 2 februari het prachtige Duitse drama Cherry Blossoms.

Het huwelijk tussen Trudi en haar man Rudi had nog jaren door kunnen gaan. Ware het niet dat Trudi van de huisarts hoort dat haar man ongeneeslijk ziek is. Zij moet hem dat vertellen. De arts stelt voor om samen iets te gaan ondernemen wat ze al lang wilden doen.

Trudi besluit echter haar man niets te vertellen, maar stelt wel voor hun kinderen te bezoeken in Berlijn. Die reis draait op een teleurstelling uit en al snel vertrekken ze naar de Baltische Zee voor een korte vakantie. Daar overlijdt Trudi geheel onverwacht.

Rudi is radeloos en weet niet wat hij met zijn leven aanmoet. Hij besluit hun jongste zoon Karl te gaan bezoeken, die in Japan woont en werkt. En de kersenbloesems te zien, een oude wens van Trudi, die nooit in vervulling ging. Die reis pakt anders uit dan hij verwacht had.


Een eerlijke, en voor sommigen herkenbare, weergave van reacties op de dood van een dierbare. Warm menselijk, met zachte humor.

Deze editie van ThomasFilm vindt plaats op 2 februari, vanaf 19:30. Ticket inclusief drankje €7,50.

Bekijk hieronder de trailer:

Datum

02 feb 2023
Verlopen!

Tijd

19:30