Lunchconcert / TRIO SINERGIA

Home events Lunchconcert / TRIO SINERGIA

Lunchconcert / TRIO SINERGIA

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 9 januari treedt op:

Trio Sinergia

3 trombones
Andreu Mecho Perez
Joan Gimeno Carretero
Andrea del Fresno

Programma

Anton Bruckner (1824-1896) Aequeale I
Girolamo Frescobaldi (1583-1643) Canzona I, II
Johann Sebastian Bach (1685-1750) Sinfonia n. 11, 13
Antonio Caldara (1670-1736) Trio
Daniel Speer (1636-1707) Sonate 1, 11

U bent welkom vanaf 12:15. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Over Trio Sinergia

Sinergie betekent de interactie of samenwerking tussen verschillende elementen die een gecombineerd effect produceren dat groter is dan de som van hun afzonderlijke effecten.

Het Trio Sinergia bestaat uit drie trombonisten die samen om hun grootste passie delen: muziek.
Verenigd door dezelfde wortels, komen de steden Madrid en Valencia samen via de handen van Andreu Mechó Pérez, Joan Gimeno Carretero en Andrea del Fresno Villanueva.
Sinds ze kinderen waren, is hun nieuwsgierigheid naar de muziekwereld alleen maar toegenomen. Andreu, Joan en Andrea ontwikkelden hun muzikale vaardigheden gedurende meerdere jaren op verschillende conservatoria in Spanje. Ze hebben alle drie lessen en masterclasses gekregen van verschillende docenten uit Spanje, zoals Inda Bonet, Carlos Gil, Carmen Minguez, Daniel Perpiñán en Ximo Vicedo.Landgrenzen zijn echter niet hun grenzen geweest, ze hebben ook de kans gehad om enkele van de meest bekende internationale trombonisten te leren kennen, zoals Joseph Alessi, David Rejano, Gilles Millière, Jörgen van Rijen, Victor Belmonte en Ricardo Mollá.

Drie trombonisten, één en hetzelfde land en veel energie om muziek met de wereld te delen, dat is Trio Sinergia.

Datum

09 jan 2024
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00