Gratis lunchconcert: Trio Panache

Home events Gratis lunchconcert: Trio Panache
Trio Panache

Gratis lunchconcert: Trio Panache

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 3 januari treedt op:

Trio Panache

Sabine van Lier, viool
Marthe Gerritsma, piano
Elisabeth Schijns, cello

U bent welkom vanaf 12:00. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Programma

L. van Beethoven (1770-1827) Pianotrio no. 3, op. 1 in C mineur
1. Allegro con brio
2. Andante cantabile con variazioni
3. Menuetto quasi allegro
4. Finale (prestissimo)

Over Trio Panache

Sabine van Lier studeerde bij Chris Duindam in Utrecht, bij Gordan Nikolic in Rotterdam en bij Thomas Klug in Bremen, waar zij in 2016 haar master behaalde met een 9. Sabine remplaceert in verschillende orkesten en speelt in meerdere kamermuziekensembles. Daarnaast werkt zij als viooldocente bij ‘’Scholen in de Kunst’’ te Amersfoort.

Elisabeth Schijns begon haar studie in Utrecht bij Ran Varon en Timora Rosler waar ze haar master in 2016 afsloot met een 9,5. Zij vervolgde haar studie bij France Springuel te Antwerpen. In 2016-2017 volgde zij de orkestacademie bij het Gelders Orkest. Tegenwoordig remplaceert Elisabeth in verscheidene orkesten en is zij werkzaam als cellodocente.

Marte Gerritsma studeerde piano bij Martyn van den Hoek in Utrecht en bij Frank van de Laar in Zwolle, waar ze in 2017 haar master afsloot met een 9. Marte werkte veel samen met strijkers en speelt in diverse ensembles. Daarnaast is ze actief als docente. De drie leerden elkaar kennen tijdens hun conservatoriumtijd in Utrecht. Sabine en Elisabeth vormen al jaren samen een duo. In de zomer van 2017
ontstond de samenwerking met Marte, waarmee Trio Panache tot stand kwam.

Datum

03 jan 2023
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00