Gratis lunchconcert: CvA Trombone Ensemble

Home events Gratis lunchconcert: CvA Trombone Ensemble

Gratis lunchconcert: CvA Trombone Ensemble

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 29 november treedt op:

CvA Trombone Ensemble

Onder leiding van Pierre Volders

U bent welkom vanaf 12:00. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Programma

Het programma van vandaag bestaat uit werken van oa:

James Kazik (1974) en
Brad Edwards (1963)

Over CvA Trombone Ensemble

De tromboneklas van het CvA is een ensemble dat wekelijks repeteert o.l.v. de hoofdvakdocenten, Pierre Volders, Jörgen van Rijen, Remko de Jager. Het doel is om het samenspel tussen de studenten op professioneel niveau te krijgen zodat de studenten kunnen functioneren in de beroepsorkesten. Verder worden er regelmatig concerten gegeven en wordt medewerking verleent aan speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld openingen en huldigingen.

Het ensemble bestaat uit alle studenten trombone van het CvA. De klas is zeer internationaal en de studenten komen o.a. uit Nederland, Spanje, Portugal, Hongarije, Frankrijk, België, Rusland en Friesland
Inmiddels is al drie maal op rij de internationale “Emory Remington Award “ toegekend aan dit ensemble. Dit is een prestigieuze prijs waar trombone ensembles van over de hele wereld naar meedingen.

Datum

29 nov 2022
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00