Live op Zondag

Home events Live op Zondag

Live op Zondag

Muziek & wijn in De Thomas

Op zondag 24 april start De Thomas met een nieuwe muzikale serie. Op de laatste zondag van de maand* is er muziek en schenken we een goed glas wijn.
Jazzzangeres Anna Sollewijn Gelpke bijt het spits af. Anna studeert aan het Conservatorium van Amsterdam en laat zich inspireren door artiesten als Stevie Wonder, Herbie Hancock, Miles Davis, Ella Fitzgerald en Lauryn Hill.

Anna Sollewijn Gelpke (21) is een Amsterdamse jazz-zangeres, ze zit in het derde jaar van haar bachelor aan het conservatorium met als hoofdrichting Jazz zang en een minor in Jazz piano. Anna zingt in diverse koren en componeert en arrangeert voor diverse vocal groups en bands. Regelmatig treedt zij op met verschillende jazz bands en -duo’s.

Deze Live op Zondag komt Anna met haar jazzkwartet naar De Thomas, bestaande uit Chris Muller (piano), Magnus Austad (drums) en Anna Zavorina (contrabas). Deze band is samengekomen via het Conservatorium van Amsterdam en combineert eigen arrangementen en eigen stukken in de stijlen Jazz, Fusion en Braziliaanse muziek.
Na afloop serveren we een goed glas wijn in samenwerking met Wineboutique and Spirits.

Tickets, inclusief een glas wijn a €7,50; hieronder te boeken of kom naar De Thomas op 24 april.

* LIVE OP ZONDAG
Zondag 29 mei, zondag 26 juni, zondag 25 september

Datum

24 apr 2022
Verlopen!

Tijd

15:30 - 17:00

Kosten

€7.50
Categorie