Grachtenfestival

Home events Grachtenfestival

Grachtenfestival

Ook dit jaar komt het Grachtenfestival op bezoek in De Thomas! We verwelkomen op 14 augustus het duo Marta & Mafalda (piano & saxofoon).

Marta & Mafalda vallen op door hun diep emotionele optredens en door hun vermogen om nieuwe muziek soepel te combineren met bekende muziek uit vorige eeuwen. Hun ervaring als kamermuziekspelers en liefde voor het genre blijkt uit hun gepassioneerde en virtuoze manier van spelen. Tijdens dit concert kan het publiek genieten van muziek van de bekende componisten en tegelijkertijd de Nederlandse klassieke muziek van nu beluisteren. En niet te vergeten: als je nog nooit een saxofoon klassieke muziek hebt horen spelen, is dit je kans!

Tijdens dit concert kan je luisteren naar meesterwerken van Claude Debussy en Johannes Brahms die opnieuw worden geïnterpreteerd met nieuwe amplitudes van klankkleur en perspectieven van lyriek, evenals een nieuw voor het ensemble geschreven werk van een prominente jonge Nederlandse componist, Primo Ish-Hurwitz.

Dit concert vindt plaats op 14 augustus van 14:00 tot 15:00. Tickets zijn niet nodig, u bent van harte welkom om zo binnen te lopen.

Datum

14 aug 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:00