Fringe Festival / A Fools’ Bag

Home events Fringe Festival / A Fools’ Bag

Fringe Festival / A Fools’ Bag

Doe mee met “De Tas van de Dwaas,” een magische reis door de eigenzinnige wereld van de dwaas, geleid door de kleurrijke drag performer Lady Bag. Deze energieke show mixt bizarre verhalen en fantasierijke landschappen, met dans, drama, tragedie en komedie in een onvergetelijk uur. Lady Bag, met hun passie voor tassen, leidt ons door de mysteries en absurditeiten van het leven met ongekende expertise en enthousiasme.  

Kom erbij en geniet van deze wilde rit, terwijl we onze demonen omarmen en onze gekke kanten vieren. We laten de zekerheden achter ons en duiken in onbekende fantasiewerelden. “De Tas van de Dwaas” viert het dwaze en het diepzinnige, en onthult de wijsheid in het gekke. Mis deze unieke kijk op de menselijke conditie niet, waar elke tas een verhaal vertelt en elk verhaal de gekke kanten van het leven laat zien. 

A Fools’ Bag is te zien in De Thomas op 6 en 7 september, om 20:00.

Credits
Lady Bag and Marxus 

Over Fringe Festival

Amsterdam Fringe Festival toont ieder jaar in september 11 dagen lang een mixmash van theater, performance en dans van nieuw, opkomend en ongetemd talent. We presenteren een multidisciplinair programma van 57 makers/collectieven, met uiteenlopende achtergronden, herkomsten en toekomsten.
Ons showcasefestival is een vrijhaven voor experiment en biedt een podium aan nieuwe makers en verhalen. Amsterdam Fringe Festival is een ode aan de theatrale gekte, de onafhankelijke geest en een pleidooi voor artistieke vrijheid. Een dikke, innige omhelzing van het experiment in de ware zin des woords: eentje waarvan de uitkomst je nog echt verrassen kan. 
De hele stad is onze speelplaats; van dak tot club tot theater, van Noord tot Zuid, je vindt ons 11 dagen lang op 24 locaties verspreid over heel Amsterdam. 

Datum

06 sep 2024

Tijd

20:00 - 20:45