ThomasTalk

#5 Mounir Samuel

Bart-Jan van Gaart in gesprek met Mounir Samuel: “Wat is er nodig om ons te doen beseffen dat we echt voorbij onszelf moeten kijken!” 

Meer over de filosofische gespreksserie ThomasTalk

Mounir Samuel

In deze derde aflevering van ThomasTalk gaat Bart-Jan van Gaart in gesprek met Mounir Samuel.

Mounir Samuel werkt op de scheidslijnen van media, kunst en cultuur als politicoloog, herhaaldelijk bekroond journalist, auteur van o.a. ‘Noodzakelijke gesprekken’ en ‘God is groot’, documentairemaker en meer. Mounir is van Egyptisch-Nederlandse afkomst, verdiepte zich als overtuigd christen in de islam, reisde als correspondent de wereld door en maakte tot tweemaal toe een publieke coming out mee.

   

Podcast
Dit gesprek is ook als podcast te beluisteren via Spotify, Google podcast, Apple podcast of de podcast-app van uw voorkeur.

Wilt u reageren naar aanleiding van deze podcast? Mail dan naar Paula Harte.

Bekijk ook:

Een eiland van liefde in een oceaan van haat

In de breek op de week blikt Evert Jan de Wijer terug op de situatie in de wereld. Deze week: een eiland van liefde in een oceaan van haat.
Read More

Het licht aangereikt

In de breek op de week blikt Evert Jan de Wijer terug op de situatie in de wereld. Deze week: het licht aangereikt. Over oorlog en mens-zijn.
Read More

Over Oekraïne en het uitlaten van hondjes

In de breek op de week blikt Evert Jan de Wijer terug op de situatie in de wereld. Deze week: Oekraïne en het uitlaten van hondjes.
Read More