Rondom Rouw / MAALTIJD EN GESPREK

Home events Rondom Rouw / MAALTIJD EN GESPREK

Rondom Rouw / MAALTIJD EN GESPREK

Op de eerste dag van de Troostcafé Driedaagse Rondom Rouw – over verlies, herdenken, veerkrachtgeven we ruimte aan de ervaring van verlies. Wat doet een verlies met ons? Iedereen maakt verlies mee in het leven en we gaan er vaak verschillend mee om. Soms kunnen we troost vinden in het delen, in verhalen van anderen, weten dat je niet de enige bent.

Maaltijd en Gesprek

Om 18:00u nodigen je uit voor een gezamenlijke maaltijd in de Tuinzaal waar je in gesprek kunt komen met medebezoekers. Hier kun je ervaringen delen terwijl je geniet van een heerlijke soep, een dessert en een drankje.

Praktische informatie

Je bent van harte welkom vanaf 17:30 in De Thomas. De maaltijd start om 18:00. Reserveer via de knop hieronder een plek (5 euro).

Op 1 november is er de mogelijkheid ook deel te nemen aan een wandeling en een avondprogramma ‘Verhaal met Muziek’ met ensemble Giardino Musicale en schrijver Marieke Poelmann die haar ouders verloor bij de vliegramp in Tripoli.

Op 1, 2, en 3 november organiseren het Troostcafé en de Thomas Rondom Rouw: een driedaagse over verlies, herdenken, veerkracht. Een divers programma waarin we verlies en rouw uit de schaduw halen en van verschillende kanten belichten; met verhalen, muziek, rituelen en meer. Kijk voor meer informatie op troostcafe.nl/rondomrouw

Datum

01 nov 2023
Verlopen!

Tijd

18:00