Gratis lunchconcert: Marta Papäne & Pāvels Laganovskis

Home events Gratis lunchconcert: Marta Papäne & Pāvels Laganovskis

Gratis lunchconcert: Marta Papäne & Pāvels Laganovskis

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 6 juni treedt op:

Marta Papäne (viool)
Pāvels Laganovskis (piano)

Programma

Robert Schumann (1810-1856) – Viool Sonate no.1, op. 105 in a mineur
Jānis Kalniņš (1904-2000) – “In the quiet hour”

Over Marta Papãne & Pāvels Laganovskis

De in 2001 geboren Marta, heeft sinds haar 6e jaar diverse muziek opleidingen gevolgd en studeert sinds 2021 aan het Conservatorium van Amsterdam onder begeleiding van Ilya Grubert.Door de jaren heen heeft Marta met succes aan diverse wedstrijden deelgenomen. Ze heeft in diverse jeugdorkesten en later ook professionele orkesten gespeeld.Sinds 2018 heeft ze diverse masterclasses gevolgd en heeft ze ervaring opgedaan in diverse kamermuziek ensembles, zoals kamerorkesten, piano trio’s, strijkkwartetten etc.

Pãvel volgt momenteel de masteropleiding pianospel aan het Conservatorium van Amsterdam onder begeleiding van Naum Grubert. Hij heeft ruim 7 jaar privéles geven en gewerkt als leraar in een privémuziekschool in Moskou. Zijn leerlingen vertegenwoordigden een grote verscheidenheid aan leeftijdsgroepen (7-62 jaar) en etniciteiten, daarom werden zijn lessen in meerdere talen gegeven (Lets, Engels en Russisch). Pãvel heeft zowel aan de Russische Staatsacademie voor Muziek in Moskou en de Letse academie voor muziek in Riga een bachelorsdiploma gehaald.

U bent welkom vanaf 12:15. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Datum

06 jun 2023
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00