Gratis lunchconcert: Pieter Bogaert

Home events Gratis lunchconcert: Pieter Bogaert

Gratis lunchconcert: Pieter Bogaert

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 31 januari treedt op:

Pieter Bogaert, piano

U bent welkom vanaf 12:00. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Programma

Franz Schubert (1797-1828) Drei Klavierstücke D.946.

Over Pieter Bogaert

De Belgische pianist Pieter Bogaert studeert bij Frank van de Laar aan het Conservatorium van Amsterdam. Voordat hij zich voltijds aan muziek wijdde, studeerde hij natuurkunde in Cambridge en Oxford, waar hij ook piano studeerde bij Raymond Fischer.
Pieter nam deel aan masterclasses met verschillende gerenommeerde pianisten als Boris Berman, Jan Wijn, Boris Giltburg, Enrico Pace, Naum Grubert, Eldar Nebolsin en Alexander Gavrylyuk. Hij nam ook deel aan festivals als The International Holland Music Sessions, Verão Clássico in Lissabon, en Festival Jong Talent Schiermonnikoog.
Pieter trad reeds op in verschillende Europese landen, zowel solo als in kamermuziekverband. Sinds 2019 vormt hij een altviool-piano duo met José Nunes. Daarnaast werkt hij als liedbegeleider ook regelmatig samen met zangers.

Datum

31 jan 2023
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00