Gratis lunchconcert: Camille Schneegans & Carlos Marin Rayo

Home events Gratis lunchconcert: Camille Schneegans & Carlos Marin Rayo

Gratis lunchconcert: Camille Schneegans & Carlos Marin Rayo

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 17 januari treedt op:

Camille Schneegans, fluit

Carlos Marin Rayo, piano

U bent welkom vanaf 12:00. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Programma

Mélanie Bonis (1858-1937) Sonate voor fluit en piano, op. 64

Henry Dutilleux (1916-2013) Sonatine voor fluit en piano

Over Camile Schneegans en Carlos Marin Rayo

Camille en Carlos treden regelmatig op als duo na elkaar te hebben ontmoet tijdens hun masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar werden ze gecoacht door Vincent Cortvrint, Kersten McCall en Frank van de Laar.

Zeer betrokken sinds het begin van hun repetities, beschouwen de twee jonge muzikanten hun duo zeker als een artistieke uitdaging, maar vooral als een menselijke reis.

Gedreven door dezelfde passie voor kamermuziek, delen Camille en Carlos het liefst momenten op het podium met het publiek. Het cultiveren van de band die ze met elkaar en met het publiek hebben om emoties over te brengen, is essentieel voor hen. Hun repertoire strekt zich uit over vier eeuwen en ze willen hun muziek graag zoveel mogelijk delen met het publiek. Hun komende boekingen zullen hen naar Frankrijk, Spanje en Nederland brengen.

Datum

17 jan 2023
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00