Gratis lunchconcert: Merain Duo

Home events Gratis lunchconcert: Merain Duo

Gratis lunchconcert: Merain Duo

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 18 oktober treedt op:

Merain Duo

Sandra Wallner, viool
Mirjam Rietberg, Keltische harp

Programma

Anonimus, Saint Patrick’s An Dro (trad. Breton)Des Cafferkey, The Cradling Arms of Croaghan

Pehr Hörberg (1746–1816), Julpolska

Sayed Derwish (1892-1923), Il Hilwa Di

Lucas Ruiz de Ribayaz (ca.1626–ca.1677), Jacaras / Canarios

Anonimus Hags purse / Brosna slide / Davey’s (trad. Irish / Merain)

Sandra Wallner
Sandra (viool) is een breed georiënteerde violiste die klassieke viool studeerde aan de Universität Mozarteum te Salzburg en aan de Universität für Musik und darstellende Kunst te Graz. In Nederland studeerde zij aan de hogeschool voor de kunsten te Utrecht en verdiepte zich bijzonder in de historische uitvoeringspraktijk van de barokviool. Zij is remplaçant in diverse symfonieorkesten in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Mirjam Rietberg
Mirjam (Keltische harp) studeerde klassieke pedaalharp aan het conservatorium van Amsterdam. Zij heeft altijd een bijzondere interesse in de Keltische harp gehouden, met haar bijzondere klank die uitermate geschikt is voor volksmuziek. Mirjam schrijft aansprekende bewerkingen van oude volksmuziekmelodieën en reist ter inspiratie jaarlijks naar Ierland en Schotland.

U bent welkom vanaf 12:00. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Datum

18 okt 2022
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00