Gratis lunchconcert / Chi-Chun Chen & Elisabeth Dominique Goh

Home events Gratis lunchconcert / Chi-Chun Chen & Elisabeth Dominique Goh

Gratis lunchconcert / Chi-Chun Chen & Elisabeth Dominique Goh

Tweewekelijks is er een gratis lunchconcert in De Thomas. Klassieke muziek, elke keer door een ander ensemble of muzikant. Op 19 september treedt op:

Chi-Chun Chen, (saxofoon)
Elisabeth Dominique Goh, (piano)

 

Programma

Toshio Mashima (1949 – 2016)- Saxophone Concert “Birds” Movement II: Seagull

François Borne (1840 – 1920) – Fantasie brillante sur Carmen

Yu-Hsien, Deng (1906 – 1944) – Bāng Tshun-hong

U bent welkom vanaf 12:15. Het concert start op 12:30 en duurt een half uur. Een ticket is niet nodig, je kunt gratis binnenlopen.

Over Elizabeth Dominique Goh

Elizabeth, een in Singapore geboren pianiste, is van jongs af aan altijd gepassioneerd geweest door kunst – naast muziek houdt ze ook van poëzie en fotografie.

Momenteel zit ze in haar laatste jaar van de bachelorstudie aan het Conservatorium van Amsterdam bij David Kuyken. Eerder studeerde ze aan de School of The Arts Singapore, onder Timothy Ku en Lim Yan, waar ze de Ngee Ann-Kongsi Scholarship ontving voor de volledige duur van haar studie. In 2019 ontving ze de SOTA-NAK Outstanding Young Artist Award.

Elizabeth heeft met een grote verscheidenheid aan muzikanten samengewerkt en brengt graag minder bekend repertoire naar publiek in binnen- en buitenland. Ze maakt deel uit van het Zenith Trio, naast Mafalda Oliveira (Maat Saxofoonkwartet) en Ileana Termini (Dokwerk Saxofoonkwartet) die dit jaar nieuwe stukken in opdracht geven. Ze is het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds dankbaar voor de bruikleen van een Bösendorfer piano voor haar studie.

Over Chi-Chun Chen

Saxofonist en dirigent Chi-Chun Chen, geboren in Taiwan, volgt momenteel zijn bachelordiploma orkestdirectie aan het Conservatorium van Amsterdam in Nederland, waar hij ook cum laude afstudeerde voor zijn bachelor- en masterdiploma klassieke saxofoon. Daarvoor studeerde hij aan de Taipei National University of the Arts. Tot zijn primaire leraren behoren Arno Bornkamp, Chia-Hsiu Tsai en Yi-Lun Chen.

Chen is een actieve artiest en heeft verschillende prijzen gewonnen in competitieverband, waaronder de eerste prijs van de 1e Asia Saxophone Congress Competition in 2016 en de derde prijs van de International Chieri Wind Competition in 2019. Hij heeft deelgenomen aan masterclasses met vele wereldberoemde muzikanten.

Chen is muzikaal leider van het Art Pondo Saxophone Ensemble, met wie hij op vele locaties in Taiwan heeft getourd. Verder is hij lid van het MIT Saxophone Ensemble en CvA Sax. In 2019 speelde hij de saxofoonversie van Antonin Dvoraks Symfonie nr.9 met CvA Sax in het Koninklijk Concertgebouw in Nederland.

Datum

19 sep 2023
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00