BijbelBorrel / Jona

Home events BijbelBorrel / Jona

BijbelBorrel / Jona

Het bijbelboek Jona: een komische novelle over een profeet die de ondergang van de mensheid meer lief heeft dan haar redding. 

In de maand september staat dit Bijbelboek centraal in de Thomaskerk. Ter voorbereiding lezen we op de woensdag voorafgaand aan de zondagse dienst van 17 tot 18 uur de betreffende tekst met elkaar, onder het genot van een goed glas wijn of jus d’orange en een hapje. 

De BijbelBorrels vinden plaats op 6, 13 en 27 september en er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan via een berichtje naar predikant@dethomas.nl

Op woensdag 4 oktober ronden we dit project af met een speciale ThomasTalk in het Thomastheater over de achterliggende thematiek van het boek Jona, onder de titel Het roer om! In het boek Jona wordt niet helemaal duidelijk over welk kwaad het gaat. Maar wel is duidelijk dat het anders moet in de samenleving. In het licht van de actualiteit dringt zich dan toch de klimaatdiscussie op. Met speciale gasten gaan we hier dieper op in. Meer informatie over deze avond volgt!

In de maand oktober vervolgen we de BijbelBorrels, maar dan over de brief van Paulus aan Titus.

Datum

06 sep 2023
Verlopen!

Tijd

17:00 - 18:00