Bastiaan Ragas / In Gods Naam

Home events Bastiaan Ragas / In Gods Naam

Bastiaan Ragas / In Gods Naam

UITVERKOCHT

Hoe ga je in godsnaam met het leven om? In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal.

Ragas neemt jou mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley, humor, ontwapende kwetsbaarheid en confronterende dialogen. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel onbegrijpelijkste boek ter wereld.

Deze theatervoorstelling is op 26 september en 27 september (uitverkocht) te zien in De Thomas. Tickets (15 euro) zijn verkrijgbaar via de knop hieronder.

Enkele jaren geleden werd Ragas (1971) geleden gegrepen door de verhalen uit de Bijbel. Hij ziet dat veel van zijn generatiegenoten onbekend zijn met deze verhalen of ze hebben afgeserveerd op grond van ervaringen uit het verleden. Door zich te verdiepen in deze verhalen is Ragas ervan overtuigd geraakt dat deze verhalen ook van onschatbare waarde zijn voor onze tijd.

Ragas staat samen met actrice Yvonne van den Eerenbeemt en multi-instrumentalist Martijn Beekers in ruim 50 theaterzalen door heel Nederland. De voorstelling is een productie van Nachtzon Media i.s.m. de Protestantse Kerk.

Datum

27 sep 2023
Verlopen!

Tijd

20:15 - 22:00