ThomasTerras

Beschikbaar voor groepen, combineer een bezoek aan Origins met een gecaterde bijeenkomst

Het ThomasTerras is geopend voor groepen, na reservering. U bent welkom voor warme en koude dranken, licht-alcoholische dranken, lunch, zoetigheden, borrel en/of een diner.

Wilt u met een groep gebruik maken van het ThomasTerras? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een reservering, dan wij nemen contact met u op.
Voor groepen verloopt de betaling via een factuur. Aanvullende (alcoholische) dranken verrekenen wij op  basis van nacalculatie.

Een indruk van de arrangementen na reservering:

Luncharrangement ((15,- p.p.): diverse broodjes, dagsoep, koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange
Borrelarrangement (15,- p.p.): luxe borrelplank (o.a. bittergarnituur, olijven) plus een drankje naar keuze
Dinerarrangement: (25,- p.p., alleen voor groepen): diner naar keuze inclusief 2 drankjes. De keuze bestaat uit Burger Brioche De Thomas, Thomas Saté, Ceasar salade (vega mogelijk). Hier vindt u de menukaart voor de ThomasTerras arrangementen.

Op verzoek houden wij rekening met diëten en allergieën. U geeft dit aan in het formulier hieronder.

Aanvragen catering ThomasTerras

  • Via dit telefoonnummer nemen wij contact met u op over de reservering en de betaling.
  • Via dit mailadres ontvangt u de factuur en hier zullen wij de ontvangstbevestiging naar sturen. Mochten wij vragen hebben, dan mailen wij u via dit mailadres.
  • U kunt meerdere keuzes aanvinken
  • Geef zo exact mogelijk het aantal gasten door, liefst een week van tevoren. tot 2 dagen voorafgaand aan het evenement kunt u nog wijzigingen doorgeven in dit aantal, daarna worden er mogelijk kosten gerekend. In de bevestigingsmail vindt u het mailadres waarop u dit kunt doen.
  • Zijn er speciale wensen, bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch? Geeft u ook aan voor hoeveel personen dit van toepassing is.
  • Zijn er speciale wensen in verband met bijvoorbeeld allergieën? Welke wensen zijn dit? Geeft u ook aan voor hoeveel personen dit van toepassing is.
  • Zijn er nog andere zaken waar we rekening mee moeten houden?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.