Actie Kerkbalans 2022: welke betekenis heeft de kerk?

In januari vindt Actie Kerkbalans 2022 plaats. Tijdens deze actieperiode vragen we al onze gemeenteleden om een financiële bijdrage, zodat we ook in 2022 kunnen doen waar we als kerk voor staan. ‘Ik vind gezelligheid en geborgenheid in de kerk…’, benoemde een van de geïnterviewde op de vraag wat de kerk voor haar betekent. Wat uw antwoord ook is: voor ieder van ons heeft onze kerk betekenis.

Om nú en in de toekomst als kerk van betekenis te zijn en blijven hebben we jouw steun nodig. Want als kerk krijgen we geen subsidie. De financiële bijdrage van onze leden en vrienden is noodzakelijk om te kunnen bestaan. Vandaar dat we onze leden ieder jaar om een bijdrage vragen.

In de week van 23 januari ontvangen alle gemeenteleden een brief met het verzoek om financieel bij te dragen. We hopen dat we weer op jullie mogen rekenen! Dankzij deze bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en plannen maken voor de toekomst. Zoals ThomasBoek, ThomasFilm, de ThomasTour, een expositie: alles wat De Thomas tot De Thomas maakt.

Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat.

Geef voor je kerk! Dank je wel.

Wil je niet wachten op de brief maar nu al doneren? Gebruik deze qr-code:

QR-code met link naar donatiepagina van Protestants Amsterdam.