Troostcafé met muziek

Home events Troostcafé met muziek

Troostcafé met muziek

Verhaal met Muziek in Thomas Troostcafé

Wekelijks op woensdagmiddag is het Thomas Troostcafé. Eens in de paar weken wordt een optreden georganiseerd, zoals op woensdag 9 maart.
Ds. Evert Jan de Wijer houdt een verhaal rondom de uitspraak van Michael Ignatieff: ‘Troost is mogelijk als hoop mogelijk is, en hoop is alleen mogelijk als het leven enige betekenis voor ons heeft.’ Het saxofoonduo MAIN, bestaande uit Majoes Nuyens en Ineke de Jonge, speelt Klezmer-muziek. En we dragen een gedicht voor.

Je bent van harte welkom om dit optreden bij te wonen. De toegang is gratis. Graag aanmelden via: troostcafe@dethomas.nl

Welkom op woensdag
Het Thomas Troostcafé biedt wekelijks een huis om op verhaal te komen voor iedereen die leeft met een verlies, of voor wie om welke reden dan ook behoefte heeft aan een moment van stilte en bezinning. Je kunt elke woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur in het Thomas Troostcafé binnenlopen. Om 15.15 uur kun je deelnemen aan een groepsgesprek, hiervoor is aanmelden niet nodig. Je kunt een kaarsje branden of lezen in een van onze troostboeken. Ook ligt er documentatie over steun bij verlies.

Kijk ook op deze pagina over het Troostcafé.

Wij nemen de coronamaatregelen in acht. Bij klachten: kom niet. Dank je wel.

Datum

09 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

15:00 - 18:00

Labels

Homepagina,
Uitgelicht,
Uitgelicht